Fotografiske tilbud

FOTOGRAFISKE TILBUD

Portrætfotografering på locationPortrætoptagelser udføres på location for virksomheder og private.Portrætfotografering på location har den store fordel,


at baggrunden spiller med og giver portrætbillederne mere karakter.En location kan enten være personens vante omgivelser på job eller privat eller en særlig udvalgt location, der kan være med til at understrege, hvad personen står for.Portrætoptagelser udføres på fotostudie med studielys og mange forskellige baggrunde for virksomheder og private.Opgagelserne kan bl.a. bruges til medarbejderportrætter på firmaprofil, hjemmeside, pressemateriale, Facebook, Linkedin, datingside, visitkort og meget mere.


Fotografering af virksomhederProfessionelle fotooptagelser udføres for firmaer, virksomheder og orginisationer.


Optagelserne kan være af virksomhedens domicil, produktion eller medarbejdere og ledelse.


Optagelser udføres indendørs, udendørs og fra luften.


Willersted Studio har mange års erfaring med virksomhedsfotografering og har arbejdet med alle typer opgaver.


Kunden får ubegrænset brugsret over de leverede optagelser, der frit kan bruges til annoncer, reklamer, brochurer, blade, magasiner, hjemmesider og meget mere.


Portrætfotografering på studieProfessionelle portrætoptagelser udføres på ejet fotostudie med studielys og mange forskellige baggrunde.


Portrætopgagelser til virksomhedens medarbejderprofil, hjemmesider, pressemateriale, Facebook, Linkedin, datingside, visitkort og meget mere.


Personaleportrætter klargøres og leveres gerne i specielle versioner til firmaets intranet, websider eller presse.


Til særlige portrætoptagelser kan indgå en make-up artist eller  stylist.


Produktfotografering på studieProfessionelle produktoptagelser af alle former for produkter udføres på alle tænkelige fotobaggrunde på ejet studie i København.

Willersted Studio har mange års erfaring med reklame- og produkt- fotografering og har arbejdet med alle typer opgaver.


Kunden får ubegrænset brugsret over de leverede optagelser, der frit kan bruges til annoncer, reklamer, brochurer, blade, magasiner, hjemmesider og meget mere.

Copyright - Peter Willersted - 2018

WILLERSTED STUDIO

Blegdamsvej 114B, 2100 København Ø

Tlf.: 2096 0444

peter@willersted.com